Rain after RAINBOW!

31 May 2012 | 2:43 PM | 0 Love RainBow!

Assalamualaikum.

Okeyyy. ahhhh. aku maaaaaaaaalas sangat nak buat kerja kursus ni. bukannya satu kena buat,tapi 2 :(  folio Geografi and Sejarah. 

Then semalam pergi PPAS dengan Sab and Haziq sebab nak buat folio Sejarah. Tapi bila sampai sana , aku tak buat pape pun-.- aku main-main je lebihh. Tapi,semalam bestlahhh jugak:D  Aku dengan sab je yang banyak cakap yang paling banyak ketawa..  Sebab apa kitorang ketawa pun aku tak tau-.-' Dekat PPAS tak tau nak cakap ape,tapi sampai dekat twitter semua benda nak ditweet-.- malam tadi lahh tu. semua benda keluar dekat twitter.TL aku penuh dengan nama diorang je-.-. Haishhhh-__-' 

316584_254018631312035_115864781794088_681973_1299282913_n_large
selalu sangaaaat macam ni:D

K. Aku dah tak tau nak taip apa-.-'  Byeeeee:D Assalamualaikum:)







-Past-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->