Rain after RAINBOW!

15 April 2012 | 3:04 PM | 0 Love RainBow!

576155_433739989985355_100000480725270_1696275_301463690_n_large


Assalamualaikum:]
dah lama dayah tak update blog ni.
sekarang ni tengah malas aje nak update blog-.-
dekat hostel dah plan nak update pasal itu ini,
sampai rumah aje terus lupaa-.-
okay-.-
minggu lepas 3-4 hari dayah tak boleh menulis dekat sekolah.
sebab??
jari tengah tangan kanan dayah bengkak-.-
so, jari tu tak boleh bengkok.
sebab jari bengkak?
benda ni jadi time hari isnin petang tuu..
dekat sekolah ade koko bola jaring.(BJ)
then, time tengah main BJ tuu..
ade sorang kawan dayah tu nak tepis bola,tapi dayah nak tangkap bola tuu..
dia tolak bola tu then tertolak jari dayah tuu sekali:\
lepas tu jari ni terus bengkak:\
tapi sekarang ni dah baik dahh..
tak de laa baik sepenuhnya sebab still ade rasa sakit:\
tapi sekarang dah boleh menulis dah:]
tapiiiii..
ade someone nii tak tau pun jari dayah bengkak-.-
memanglah benda ni tak penting pun untuk dia tahu..
tapi...
entah lahh:\
dah lahhh..stop taip pasal benda ni.
nanti semua yang ditaip merepek-repek-.-
minggu ni dayah ade ujian bulanan 2 :|
so, lupakan je la pasal benda ni:]
dah jadi dah pun-.-

kbyeeeeeeeee:*
dah balik hosel nii:]






-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->