Rain after RAINBOW!

ujian bulanan :]
10 March 2012 | 12:42 AM | 0 Love RainBow!




Assalamualaikum :]
Dah lame tak update blog-.-
minggu lepas tak balik,so dah sah-sah la tak boleh update blog-.-
then,dua minggu lepas balik rumah..
actually hari tu nak update pasal merentas desa.
tapi time tu jari ni tak rajin nak menaip -.-
hahaha :]
btw, hari Khamis hari tu dayah baru habis UB1 :]
Alhamdulillah :] dapat jawab semua paper.
except Science :[
tak tau kenape tak boleh jawab-.-
lain yang kite bace lain yg masuk exam-.-
tak pe, just try again time UB2 nanti :]

tadi dayah tengak blog kawan dayah :]
name dia eycha farhah :]
dayah suka bace blog dia :]
sebab  blog dia best ;]
hahaha:]
then dia update pasal kawan and etc-.-
kawan? kadan-kadang terfikir gak..
siape kawan baik dan rapat dengan dayah.
and now I think i've got the answer :]
here:


 ni lah kawan yg selalu dgn kite :3
-siti nur hafizah :]
-nursabrina :]

ni pun kawan-kawan kite gak :]



hmm..dah nak pukul 12.50 -.-
kbyeeeee :]
nak tidur-.-


 


 


-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->