Rain after RAINBOW!

untitled.
16 December 2011 | 9:06 PM | 0 Love RainBow!

Pinknotes_by_itsmynickname_large

haii ! okay.hari ni dayah nak update pasal 2 benda.
first,dayah dah dapat surat tawaran masuk asrama SMKTAR.
Alhamdulillah.
takut jugak kalau tak dapat surat tu.
sebab tu makna nye dayah tak dapat masuk asrama.
kalau tak dapat,nak pegi sekolah nnti dgn ape?
tak de transport.
nasib baik la dapat:)
okay.second,tadi dayah dah pegi beli barang sekolah.
utk tahun depan tak beli banyak barang punn..
beli barang yg perlu je:)
hmm..okay.dayah dah tak tau nak taip ape lg.
kbyeee:*


short message:
korang,korang.dayah nak bagitau ni.
terima kasih tau kalau korang bace blog dayah yg boring ni.
blog ni tak de la cantik macam blog korang.
terima kasih sekali lagi:D



-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->