Rain after RAINBOW!

tahun depan saya sudah form 3:)
02 December 2011 | 11:30 PM | 0 Love RainBow!


304145_2085648182460_1282825128_31772280_1412199337_n_large


hey,sebenarnye dayah tak tau nak update pasal ape-.-
saje je menggedik nak update blog:)
okay:)now dah masuk bulan Disember:)
lagi sebulan je dah nak sekolah:)
lepas tu,dah tahun 2012,
and i'll be in form 3.
sekejap je kan?
tahun depan dah nak PMR:(
haishh..-.-
dah la tak study lagi cuti ni:(
then,buku pun tak dapat lagi:(
ape la nak jadi-.-
takut tahun depan jadi kelam kabut sebab
baru nak ambil buku teks.
hmm..okay:)
dah stop:)jari ni kalau dah menaip susah nak berhenti:)
better stop now:)
bye:)



-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->