Rain after RAINBOW!

facebook ooh facebook.
19 December 2011 | 2:49 AM | 0 Love RainBow!

99003627_large
okay.gambar ni tak de kaitan pun dgn post nie-.-

Haii :) okay update blog pagi-pagi buta-.-
biase laa tu,macam org lain tak pernah buat plak kan?
dayah nak update pasal Facebook.
sekarang ni facebook dah ade timeline kan?
korang tau kan timeline tu macam mane?
alaa..tak kan la fb kawan-kawan korang tak de?
kalau tak de tuu,rajin2 kan la diri korang pegi stalk fb org.
mana tau jumpe ke:)
kalau dah malas sgt tu,meh sini dayah bg contoh sikit.



haaa,macam ni timeline kat fb tuu.
ramai yg kate benda ni buat diorg pening.
profile yg dulu lg best la.
diorg yg kate laa..
*sorry kalau korang terasa:)
dayah pun mula-mula pening jugak,tp lama-lama dah biase:)
okay,dah habis pasal timeline.
Now,cerita pasal friend request plak.
tadi dayah on9,then ade 1 friend request.
dayah tgk nama dia Ean Nazeerul.
tau tak nama dia sebijik macam nama dalam novel Cinta Itu Milik Kita.
korang pernah bace tak novel tu?
kalau tak pernah tak pe la.
then,dayah tgk dia punya profile.
tp semua dia privatekan.
kalau korang la kan,korang approve tak kalau dia add korang?
dayah takut kot-.-
dah la tak kenal sape dia.
yg ade kat profile dia just profile picture dia je.
hmm..okay,let's stop at here:)
byeee:*
Assalamualaikum.







-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->