Rain after RAINBOW!

nine month:)
21 December 2011 | 3:39 PM | 0 Love RainBow!

320848_182565798485337_100001957542532_381983_531647834_n_large
gambar yg tak berkaitan,okay?
hmm..kan td dayah dah update kan?
okay,sekarang dayah nak update lg:)
lepas post story pg td,baru dayah perasan hari ni 21 disember:3
Ya Allah,sekejap nye dah nak sekolah balik.
sekejap nye dah nak PMR:\
okay okay,berbalik pada tajuk:)
nine month?maksudnye ape ?
kayhh,meh sini dayah bagitau sikit.
hari ni dah genap 9 bulan dayah in a relationship:3
lama tak? hahaha:)
Alhamdulillah,sepanjang dayah in a relationship ni dayah tak de gaduh ke,and whatever la.
kalau gaduh sikit-sikit tu ade la:3
okay,dah stop la cite pasal nie:3
segan plak >_< (menggedik plak sekejap-.-)
hahaha:)esok form three nak ambik result kan?
good luck ek korang:3 semoga dpt result yg cemerlang:)
kakak dayah pun nak ambik result esok:)
tahun dpn dayah plak:\
pfffftt-.- 
tahun dpn blog ni akan kurang aktif la.
bukan tak aktif langsung,tp dayah tahun dpn kan nak PMR.
so,mama tak bagi dayah selalu on9 dah:\
sorry tau,kalau korang blogwalking kat blog ni,tp dah berbulan-bulan tak 'berupdate'-.-
okay,that's all:)
kbyeeeeee:)





-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->