Rain after RAINBOW!

lagu baru.
21 December 2011 | 1:09 AM | 0 Love RainBow!





hello:)korang dgr kan?
lagu kat blog ni dah bertukar:3
dayah jumpa dkt dalam laptop ni:3
best tak?
tajuk lagu ni I Was Crazy About You.
ni lagu 2PM:3
okay,sekarang ni dayah dah letak lagu korea kat blog.
kalau dulu tak pernah kot.
semua lagu english or malay.
ni semua sebab minat 2PM punya pasal-.-
lupe plak,hari tu ade org tanye lagu blog dayah lagu ape.
Nurul Ilmiah
lagu blog dayah yg dulu tu tajuk dia Only You by 2PM.
okay,dah stop cakap pasal 2PM:3
nanti bf cakap kite nie gatal-.-
eeeeee,suke hati je nak cakap kite gatal;\
minat je kan?bukan nye jatuh cinta or whatever-.-
seriously,time dia kate dayah gatal,dayah marah gile;\
tapi tak nak la cakap yg dayah marah kat dia.
 nati ape plak jadi,gaduh semata-mata pasal benda ni-.-
okay,honestly dayah memang still marah sampai sekarang.
tapi..ahh biar je la-.-
watlek je sudahh-.-
okay,okay.dah stop merepek dayah-.-
kbyeee:P

Tumblr_lvx3h1fvlz1qeqh2ho1_500_large
okay,gambar ni dayah jumpe dekat weheartit.
nie wooyoung :3



-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->