Rain after RAINBOW!

Hangout.
30 December 2011 | 11:51 PM | 0 Love RainBow!



386763_253906671341387_205441852854536_661848_1821908857_n_large

Assalamualaikum.
hmmmm,sebenarnye dayah hangout hari rabu yg lepas,
tapii baru sekarang nak update kat blog:)
sebab dayah tak rancang pun nak hangout,tetibe Amie call ajak dayah keluar
dayah pun ikut je laa dia.
kitorang hangout 3 org,
dayah ,amie and anis.
first kitorang tgk wayang cerita Sherlock Holmes,
besttt kot cite dia,tengok tajuk macam tak best-.-
then,dah habis tengok cite tu,kitorang pegi Greenbox plak-.-
time dayah nyanyi kan,rase mcm nak suruh je amie dgn anis tutup telinga, segan kott
kalau suara tu sedap tak pe laa jugak-.-
then, dah habis kat Greenbox kitorang balik.
boring kan cerita ni..-.-
sebab sekarang dayah tengah tak mood nak menaip.
tapi saje jee menggedik jugak nak update blog niii:)
siape yg sanggup bace blog nii,terima kasih:*
kbyyeee:)
Assalamualaikum.


-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->