Rain after RAINBOW!

again and again.
18 December 2011 | 3:09 PM | 0 Love RainBow!

547177_large

hello:)
blogskin changed again and again..
korang korang,blog dayah dah bertukar lagi kan?
biasaa laa tu,kan dayah dah cakap
HOBII:3
korang pun agaknye boring kan tengok blog dayah?
warna biru ajee..
macam tak de warna lain-.-
okay okay..lepas ni dayah pilih warna lain laa.
kalau dayah nak laa:)
haha:)
korang dah tengok tak  dekat 'credit'
ade gambar lelaki kan?
comel je kan laki tu:3
korang kenal tak dia sape?
okay,kalau tak kenal meh sini dayah bagitau:)
nama dia Lee Junho:3
and he's from 2PM.
korang tau tak 2PM tu sape?
kalau korang peminat K-Pop mesti korang tau kan?
kalau korang tak tau jugak,
carik sendiri kat google:3
mwehehe:3
taip je 2PM,mesti ade punye;)
haha:)
okay,dah tak payah nak tulis post panjang-pangjang.
padahal tak de la panjang mane punn-.-
byeee:)
Assalamualaikum.



-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->