Rain after RAINBOW!

CUTI SEKOLAH:)
24 November 2011 | 4:31 PM | 0 Love RainBow!


hey,sebenarnye tak tau nak taip story ape-.-
saje je menggedik nak update blogg jugak:)
haha:)
cuti sekolah nie boring kan?bagi dayah la:)
ye la,duduk je kat rumah:(
then,menghadap laptop nie je la kejenye:)
pagi,petang,malam..
rutin yg sama setiap hari:)
okay.stop cerita nie:)
bukak cerite lain pulak:)
hmm,hari tu dah buat kotak shoutmix tu:)
tp sekarang dah padam balik:')
sebab..ntah la:(
biar dayah sorang je tau sebab nye:)
tak penting pun utk korang tau:P
okay.dah stop:)
haha:)
dah la,mlas nak update panjang-panjang:)
bukannye ade org bace:)
kbyee:*






okay:)i miss this three little kids:')
kbyee:*



nota kaki:okay:) aku tau gambar kat atas nie tak de kene mengena dgn post yg aku taip:)sooo,aku kesah ape:P







-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->