Rain after RAINBOW!

07 November 2011 | 11:51 PM | 0 Love RainBow!
assalamualaikum readers:)klau la ade org yg bace blog aku nie:\jwb tau salam nie:)okay:)minggu lps dayah da abis exam!!haha:)mmg minggu lps memerah otak bace buku:)tp kan...yg tak best nye..dayah dgr org kate markah sejarah cikgu ambil markah time exam mid-year:\ faham tak??sbb,cikgu ckp ramai yg dah tau soalan bocor:|siap ade yg hafal lg jawapan dari nombor satu smpai 60:)hmm..buat penat je bace buku sejarah..tp tak tau la betul ke tak:|haha:)okay tak pe:)chill je la:)


tapi kan hari jumaat tu BEST!!hari tu hari lahir azz:)kesian mlm tue dye kena dgn kitorang:)haha:)then..hari jumaat tu gak kitorang pulang buku:)nnti hari rabu dpt buku plak:)da lps pulang buku tue..dayah,fyza,sab,aneym,azz and tyra tak masuk klas;)kitorang plan nak baling tepung kat azz:)haha:)kesian dye tau:)da la mlm tue baling bedak...ptg tu plak baling tepung:)


hmm..lagi nak tulis ape-.-no idea..tu je la yg aku nak taip hari nie:)tak payah nak taip pnjg-pnjg sgt la kan:)ntah ade org bace ke tak:)okay:)bye,readers:*




-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->