Rain after RAINBOW!

kawan lama:(
30 October 2011 | 12:55 AM | 0 Love RainBow!
assalamualaikum:)hmmm..mlm nie tetibe plak boleh teringat kat kawan lama mase sekola rendah dulu :')..agak-agak diorg bace tak blog aku??:)hahaha:)tak kot:|tak pe lahh:)


hey,farah hidayah,syuhada,maizatul,izzati,
afiq,rafi and azim:)
agak nye korang ingat lagi tak kat aku??
sori keyh aku terlupe sekejap kat korang:|
hahaha:)
wei,korang ingat tak semua memori kite mase kat
sekolah rendah dulu??
tak pe lah klau korang tak ingat:)
tp aku still ingat lagi tau:)
dulu kite kan bff:)
tp sekarang aku dah terputus hubungan dgn
korang:\
mmg la korang ade FB..
but kite tak chat kan??
klau chat pun sekejap jerr..
sebab tak tau nak ckp ape:|
haha:)
okay:)i miss our time when we're in the 
primary school:)
I MISS YOU ALL:*

okay:)tu semua ape yg ade dalam kepale otak aku when i'm thinking about primary school:)hahaha:)english aku betul tak??hehe:) biarlahhh:)hmm..okay:)tak payah tulis post panjang-panjang lah:)ntah ade orang bace ke tak kan??=.=haha:)

afiq:)
azim:)
farah:)
yang lain-lain tu..aq tak de gmbar diorang laa..nie pun curi kat fb diorang:)sori korang:)

-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->