Rain after RAINBOW!

exam akhir tahun:)
29 October 2011 | 3:24 PM | 0 Love RainBow!
assalamualaikum:)esok da nak kena balek hostel:)seminggu duduk kat rumah bosan kot-.-errr..tak de la bosan sgt pun:)tp...hari isnin nnti da start exam akhir tahun:(study??hahaha:)mimpi je la azam aku nak study seminggu ni:D hasilnye:aku bace je buku ,tp ntah masuk otak ke tak:)tu laa..da dpt laptop,sampai study pun lupe:)nnti balik hostel baru sibuk nak bace buku:)yeah:)good luck,dayah:)hahaha:)hmm...aku rase tuu je kot yg aku nak tulis skarang ni:)okay readers:) bye:*

FOR BUDAK-BUDAK STAR YG NAK EXAM:)GOOD LUCK GUYS:* AND FOR SESAPE YG BUKAK BLOG NI,GOOD LUCK IN YOUR EXAM TOO:*




-Past- | -New-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->