Rain after RAINBOW!

31 May 2012 | 2:43 PM | 0 Love RainBow!

Assalamualaikum.

Okeyyy. ahhhh. aku maaaaaaaaalas sangat nak buat kerja kursus ni. bukannya satu kena buat,tapi 2 :(  folio Geografi and Sejarah. 

Then semalam pergi PPAS dengan Sab and Haziq sebab nak buat folio Sejarah. Tapi bila sampai sana , aku tak buat pape pun-.- aku main-main je lebihh. Tapi,semalam bestlahhh jugak:D  Aku dengan sab je yang banyak cakap yang paling banyak ketawa..  Sebab apa kitorang ketawa pun aku tak tau-.-' Dekat PPAS tak tau nak cakap ape,tapi sampai dekat twitter semua benda nak ditweet-.- malam tadi lahh tu. semua benda keluar dekat twitter.TL aku penuh dengan nama diorang je-.-. Haishhhh-__-' 

316584_254018631312035_115864781794088_681973_1299282913_n_large
selalu sangaaaat macam ni:D

K. Aku dah tak tau nak taip apa-.-'  Byeeeee:D Assalamualaikum:)






selamat hari ibu:]
13 May 2012 | 3:56 PM | 0 Love RainBow!
Assalamualaikum:]
Happy mother's day!
kepada semua wanita yang bergelar ibu:]
especially my mother laaa:]

4133678_700b_v1_large
hahaha:]

kbyeeeee-.-
gtg now:]
but before that..
i'm officially fifteen years old now:]

*broken english-.-  yaa,saya tau itu-.-

-Past-


<--------DONT REMOVE YAR :) THANX!!!!!----------->